Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26999
Название: Механізми публічного управління в контексті європейського вибору України
Авторы: Зілінська А. С.
Амосов О. Ю.
Ключевые слова: механізм
публічне управління
Європейський Союз
місцеве самоврядування
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Зілінська А. С. Механізми публічного управління в контексті європейського вибору України / А. С. Зілінська, О. Ю. Амосов // Публічне управління: проблеми та перспективи : матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 26 лист. 2021 р. : тези допов. – Харків : ТОВ «Константа», 2021. – С. 43-47.
Краткий осмотр (реферат): Визначено механізми публічного управління, з метою виявлення змісту державного управління на регіональному рівні за умов розвитку ринкових відносин важливо визначити, по-перше, як формується та реалізується сучасне державне (публічне) управління на регіональному рівні, по-друге, на основі яких принципів відбувається взаємодія механізмів управління і самоврядування, по-третє, наскільки доцільним на сьогодні є виокремлення субрегіональних рівнів та їх роль у формуванні стратегії сталого розвитку. Для ефективної реалізації державної регіональної політики необхідним є створення належних умов для функціонування мережі недержавних інституцій регіонального і місцевого розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26999
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тезиси_Амосов_Зiлiнс_ка_.pdf155,74 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.