Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024
Название: Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області)
Авторы: Бакало Н. В.
Ключевые слова: туризм
гастрономічний тур
регіон
туристичний маршрут
економічний ефект
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Бакало Н. В. Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області) : дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм» / Н. В. Бакало. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): У роботі було обґрунтовано важливість організації гастрономічних турів для популяризації туризму в Полтавською регіоні. Також було проаналізовано та виявлено сучасні тенденції розвиту гастрономічного туризму в Україні та світі. У дослідженні були запропоновано механізм розробки нового гастрономічного туристичного маршруту «Мандруємо Полтавщиною» та розраховано економічний ефект від продажі туру «Мандруємо Полтавщиною» Робота складається із вступу, трьох розділів, загального висновку, списку використаних джерел та додатків. Текст містить таблиці та рисунки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27024
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бакало_ДП.pdf965,97 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.