Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27028
Название: Організація обслуговування туристів в рамках програм сільського туризму (на прикладі Полтавської області)
Авторы: Черниш І. В.
Ключевые слова: туризм
сільський туризм
регіон
туристичний маршрут
економічний ефект
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Черниш І. В. Організація обслуговування туристів в рамках програм сільського туризму (на прикладі Полтавської області): дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм» / І. В. Черниш. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): У роботі було обґрунтовано важливість організації обслуговування туристів в рамках програм сільського туризму для популяризації внутрішнього туризму в Полтавському регіоні. Також було проаналізовано та виявлено сучасні тенденції розвиту сільського туризму в Україні та світі. У дослідженні було запропоновано механізм розробки нового екскурсійно-рекреаційного туру «Зеленими стежками», що проходить через Полтавську область, та розраховано економічний ефект від його реалізації. Робота складається із вступу, трьох розділів, загального висновку, списку використаних джерел та додатків. Текст містить таблиці та рисунки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27028
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Черниш_ДП.pdf1,44 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.