Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27053
Назва: Аналіз інвестиційної привабливості економіки України в умовах глобалізації
Автори: Загоруйко К. Є.
Теми: інвестиційна привабливість
інвестиційний потенціал
інвестиційний розвиток
інвестиційний імідж
індекс глобальної конкурентоспроможності
прямі іноземні інвестиції
портфельні іноземні інвестиції
деривативи
«євробонди»
глобалізація
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Загоруйко К. Є. Аналіз інвестиційної привабливості економіки України в умовах глобалізації / К. Є. Загоруйко // Сучасні економічні реалії України: проблеми формування інноваційної економіки : ІІІ щоріч. студ. наук.-практ. конф., м. Харків, 10 груд. 2021 р. : тези допов. – Харків, 2021. – С. 6-9.
Короткий огляд (реферат): Досліджено стан інвестиційного потенціалу національної економіки України і виявлено, що в Україні він є потужним у багатьох галузях національного господарства (будівництві, машинобудуванні, сільському господарстві, фармацевтичній та харчовій промисловості), однак через складну політичну та правову ситуацію, він не використовується повною мірою. Також проаналізовано рівень інвестиційної привабливості економіки України за допомогою глобальних індексів (індексу глобальної конкурентоспроможності, глобального інноваційного індексу, індексу легкості ведення бізнесу) і виявлено, що вона є низькою. Надано науково-практичні рекомендації щодо підвищення інвестиційної привабливості економіки України в умовах глобалізації.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27053
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Загоруйко.pdf106,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.