Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27065
Название: Переваги впровадження процесного підходу до управління підприємством
Авторы: Перерва І. М.
Ключевые слова: бізнес-процес
управління
підприємство,
підходи
система
процесний підхід
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Перерва І. М. Переваги впровадження процесного підходу до управління підприємством / І. М. Перерва // Економіка та суспільство. – 2021. – Вип. 29. – https://economyandsociety.in.ua/index.php/journal/article/view/539 DOI: 10.32782/2524-0072/2021-29-3.
Краткий осмотр (реферат): У статті розкрито сутність наукових підходи до управління підприємством в умовах сьогодення. Для виокремлення оптимального підходу до управління підприємством, який дасть можливість втримувати конкурентні позиції на ринку, успішно розвиватися в сучасних ринкових умовах, швидко реагувати на сприятливі фактори зовнішнього середовища та водночас захищатися від несприятливих факторів було надано детальне порівняння характеристик основних (функціональний, процесний, системний, ситуаційний) підходів до управління. Зазначено, що для досягнення найкращих результатів діяльності, в управління використовується комбінування підходів. На основі проведеного аналізу наукової літератури, побудовано послідовний ланцюг переваг, які отримує підприємство при впровадженні процесного підходу до управління підприємством. Розглянуто складнощі пов’язані з переходом на використання процесного підходу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27065
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.