Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27102
Название: Труднощі вивчення української мови для іноземних студентів
Авторы: Михайлюк Н. В.
Ключевые слова: українська мова
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Михайлюк Н. В. Труднощі вивчення української мови для іноземних студентів / Н. В. Михайлюк // Проблеми і перспективи підготовки іноземних студентів у закладах вищої освіти : збірник наукових статей за матеріалами XVI міжнар. наук.-практ. конф., 19 жовт. 2021 р. : тези допов. ‒ Харків, 2021. ‒ С. 61-64.
Краткий осмотр (реферат): В тезах йдеться про мову як найважливіший засіб людського спілкування. Українська мова є рідною для його носіїв, тобто для тих, хто з нею зіткнувся при народженні. Для всіх інших, в тому числі і для іноземних студентів, які приїжджають вчитися в Україну, - це нерідна мова. При вивченні будь-якої іноземної мови людина стикається з декількома завданнями: йому необхідно навчитися чути, розуміти мову, відповідати, оволодіти графічними символами мови (тобто, буквами і знаками), навичками читання і написання. Тільки після того, як людина навчиться цього в системі, вона може опанувати різні компетенції (лінгвістична, мовна, соціокультурна та інші). Ступінь оволодіння цими компетенціями визначає рівень знання української мови у іноземного студента.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27102
Располагается в коллекциях:Статті ( ІМтаМК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2 тези Михайлюк .pdf2,45 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.