Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27128
Назва: Розвиток сучасного бізнесу
Автори: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Теми: підприємництво
підприємство
бізнес
розвиток
споживачі
малий бізнес
середній бізнес
економічна сфера
прибуток
сучасний бізнес
Дата публікації: 2021
Видавництво: НМетАУ
Бібліографічний опис: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Розвиток сучасного бізнесу / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Фінансово-економічні механізми розвитку підприємництва: теоретичний та практичний аспекти: Зб. тез за матер. ІІ Всеукр. наук. - прак. конф. здобувачів вищої освіти та молодих учених (25 – 26 лист.2021 р.). - Дніпро: НМетАУ, 2021. – 310 с. - С. 65 – 68.
Короткий огляд (реферат): В публікації розглянуто комплексну програму розвитку малого та середнього підприємництва в Україні, яка має на меті створення сприятливих умов для розвитку малого та середнього підприємництва шляхом спрямування дій місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, суб’єктів підприємництва, громадських організацій та об’єднань підприємців для підвищення їх ролі у вирішенні завдань соціально-економічного розвитку та забезпечення конкурентоспроможності країни.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27128
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матвієнко-Біляєва Г.Л._Тези.pdf232,85 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.