Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166
Название: Інноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесом
Авторы: Ставерська Т. О.
Панфілова Я. А.
Ключевые слова: цифрова трансформація
ресторанний бізнес
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Ставерська Т. О. Інноваційні формати та основні вектори цифрової трансформації управління бізнесом [Електронний ресурс] / Т. О. Ставерська, Я. А. Панфілова // Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку : матер. I Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 25 лист. 2021 р. : тези допов. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2021. – С. 104-106.
Краткий осмотр (реферат): На підставі вивчення багатоваріантності підходів до сутності інновацій запропоновано власну дефініцію інновацій у ресторанному бізнесі. За результатами дослідження трансформації комбінаторної кластерізації інновацій запропоновано критеріальний розподіл інновацій в ресторанному бізнесі. Дослідження концепції діджітал-простору, концептуальних рамок цифрової трансформації управління бізнесом великих корпорацій та візії цифрової адженди України дозволило визначили основні вектори та завдання цифрової трансформації управління бізнесом.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27166
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
conf_November_25_2021_Ставерська_Панфілова.pdf418,73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.