Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27323
Название: Правова імплетенція геноциду у кримінальне законодавство України
Авторы: Щербиніна Є. М.
Ключевые слова: геноцид
правова імплементація
злочини проти миру та безпеки
кримінальне законодавство
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Щербиніна Є. М. Правова імплетенція геноциду у кримінальне законодавство України / Є. М. Щербиніна // Модернізація та сучасні і світові наукові дослідження: матер. ІІ міжнар. студ. наук. конф., м. Тернопіль, 22 квіт. 2022 р. – Вінниця : ГО «Європейська наукова платформа», 2022. – С. 126-128.
Краткий осмотр (реферат): У статті досліджено сутність та ознаки геноциду як злочину проти мира та безпеки людства. Крім того, вони створюють серйозну небезпеку, особливо у воєнний період. Встановлено, що геноцид заборонений усіма країнами світу, оскільки він закріплюється у міжнародному праві. Існує велика кількість норм міжнародного права, які мають на меті боротьбу з цим злочином та попередженням закордоном. Задля стимулювання запобігання геноциду необхідно чітко визначити як вчиняється геноцид на сучасному світі, які основні способи, знаряддя, методи його вчинення. Крім того, обов’язково необхідно правильно кваліфікувати усі досліджувані діяння, а також дослідити усі наявні ознаки і характеристики вчинення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27323
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ПРЕ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Щербиніна Є.М. ЕП 2022.pdf1,8 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.