Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27331
Название: Особливості сталості виробництва під час пандемії
Авторы: Івашура А. А.
Ключевые слова: COVID-19
стале виробництво
навколишнє середовище
стале споживання
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Особливості сталості виробництва під час пандемії / А. А. Івашура // Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва: матер. міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф. – ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2022. – [Електронний ресурс].
Краткий осмотр (реферат): Викликана COVID-19 економічна пауза дозволяє більш обдумано осмислити аспекти зеленої економіки та, зокрема, питання сталості у виробництві. В той час, як світова економіка намагається співіснувати в нових реаліях, бізнес-лідери вважають, що настав час приділяти більше уваги захисту навколишнього середовища, беручи до уваги, що заходи захисту клімату є не тільки корпоративною соціальною відповідальністю, а й джерелом конкурентних переваг у посткризовому майбутньому
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27331
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. А. Особливості сталості виробництва під час пандемиї.pdf307,32 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.