Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333
Название: | Концепції та принципи сталості в сільському господарстві |
Авторы: | Черноіванова А. О. |
Ключевые слова: | сталість агроекосистеми забруднення диференційований підхід прогнозування |
Дата публикации: | 2022 |
Библиографическое описание: | Черноіванова А. О. Концепції та принципи сталості в сільському господарстві / А. О. Черноіванова // Міжнар. наук. журн. «Вісник науки». – Рига, Латвія. – 2022. – № 8. – С. 29-32. |
Краткий осмотр (реферат): | У роботі розглянуто необхідність нових підходів, які дозволять інтегрувати біологічні та екологічні процеси у виробництво продуктів харчування. Розглянуто зовнішні ефекти сільськогосподарського виробництва, які дозволять звести до мінімуму використання ресурсів та технологій, що завдають шкоди навколишньому середовищу або здоров'ю фермерів та споживачів. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Черноіванова А. О. КОНЦЕПЦІЇ ТА ПРИНЦИПИ СТАЛОСТІ В СІЛЬСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВІ.pdf | 1,41 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.