Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27361
Название: Удосконалення документообігу в період военного стану
Авторы: Гвазава Н. Г.
Ключевые слова: документообіг
звіт
ефективність управління
система управління
воєнний час
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Гвазава Н. Г. Удосконалення документообігу в період военного стану / Н. Г. Гвазава // Напрями науково-технічної роботи для підтримки економіки під час воєнного стану : матер. LXXXIII міжнар. наук.-практ. iнтернет-конф., м. Львів, 18 квіт. 2022 р. : тези допов. – Львів, 2022. – С. 46-50.
Краткий осмотр (реферат): У цій статті розглянуто поняття документообігу, яке побудовано таким чином, що її внутрішня та зовнішня управлінська діяльність базується на грамотній організації документообігу. З'ясовано загальні принципи побудови системності у документаційному забезпеченні управління, що дозволяє відслідковувати результати запровадження у практичну діяльність всіх управлінських рішень та їх результати. Виявлення, розуміння та управління взаємозалежними процесами у діловодстві як системи, які сприяють результативності та ефективності управління організацією при досягненні її цілей. Системний підхід спонукає аналізувати вимоги до діловодства, визначати процеси, що сприяють отриманню необхідного результату, і навіть підтримувати це у керованому стані. Різні частини системи управління інтегровані з системою документаційного забезпечення управління в єдину систему, що використовує загальні елементи. Це сприяє якості планування, виділення ресурсів, визначення додаткових цілей та оцінки загальної ефективності управління. Для виконання поставлених завдань були використані такі методи дослідження: аналіз наукової літератури, узагальнення, порівняння, структурно-функціональний метод, а також теоретичний та метод обробки даних. Крім того, були використані такі методи пізнання як імперативний, диспозитивний, історичний метод та системний метод дослідження. Крім того, був використаний практичний метод, за допомогою якого були зафіксовані та описані різні явища, факти та зв'язки між ними. У статті порушується проблема побудови електронного документообігу та його впровадження на підприємствах та в установах України на загальнодержавному рівні в умовах воєнного часу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27361
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гвазава Н.Г.-тезисы.pdf2,23 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.