Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27401
Название: Розвиток міжнародного підприємництва в умовах пандемії
Авторы: Литвиненко А. О.
Костинська В. О.
Ключевые слова: розвиток
міжнародне підприємництво
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Литвиненко А. О. Розвиток міжнародного підприємництва в умовах пандемії / А. О. Литвиненко, В. О. Костинська // Актуальні питання розвитку світової економіки та міжнародного співробітництва: матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 1-28 лют. 2022 р.: тези допов. – Харків: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2022. – С. 69-61.
Краткий осмотр (реферат): COVID вплинув на міжнародний бізнес, і нам ще рано робити остаточні висновки. Проте ми можемо спостерігати певні тенденції, які впливають на міжнародних підприємців. До цих тенденцій відносяться зміни у глобальному ланцюжку поставок, руйнування інститутів та мереж, цифровізація бізнесу, глобальні інновації в галузі охорони здоров'я, розвиток соціального підприємництва, розвиток стійкості та підприємницької орієнтації. Кожен із цих факторів по-своєму впливає на міжнародне підприємництво та швидку інтернаціоналізацію, створюючи як проблеми, так і можливості для підприємців. Вивчення результатів діяльності вроджених глобальних фірм є відносно новим, і криза COVID відкрила нові області для майбутніх потенційних досліджень. До COVID, зважаючи на технологічні досягнення в галузі зв'язку, транспортної логістики та зниження торгових бар'єрів, здавалося, що народжена глобальна бізнес-модель стане більш популярною у всьому світі. Область дослідження фірм і підприємців, народжених глобальними, є динамічною і цікавою як для вчених, так і для практиків бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27401
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2. Збірник_2022 с Клюєв.pdf738,24 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.