Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27404
Название: Роль соціальної відповідальності в сучасному менеджменті
Авторы: Кліменко О. М.
Ключевые слова: соціальна відповідальність
ефективний менеджмент
рейтинг бізнесу
прозорий бізнес
конкурентоспроможність
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Кліменко О. М. Роль соціальної відповідальності в сучасному менеджменті / О. М. Кліменко // Сучасний стан, проблем та перспективи розвитку бізнесу, фінансовокредитних та облікових систем: матер. ІI міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 20 трав. 2022 р.: тези допов. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2022. – С. 251-252. – [Електронний ресурс].
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано розглянути соціальну відповідальність бізнесу (СОБ) як додатковий фактор виробництва внаслідок розвиненості СОБ в Україні. Показано можливість використання СОБ менеджментом для підвищення конкурентоспроможності та іміджу підприємства, рейтингу бізнесу у суспільстві та взаємодії з суспільством, владою, а також прозорості його діяльності. Наведено найсучасніші економічні теорії, школи та течії, що доводять важливість СОБ. Обґрунтовано необхідність розробки механізму розширення зони впливу соціально відповідальних підприємств в Україні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27404
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ПРОЕКТ ЗБІРНИКА тез _ННІ КБІ ХНУ імені В.Н.Каразіна (1).pdf446,8 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.