Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27407
Название: Аналіз процесів фазоутворення в системі Al2O3 – FeO – TiO2 на основі електронно-мікроскопічних досліджень
Авторы: Борисенко О. М.
Логвінков С. М.
Шабанова Г. М.
Івашура М. М.
Ключевые слова: твердофазні реакції
фазоутворення
електронна мікроскопія
корунд
ільменіт
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Борисенко О. М. Аналіз процесів фазоутворення в системі Al2O3 – FeO – TiO2 на основі електронно-мікроскопічних досліджень / О. М. Борисенко, С. М. Логвінков, Г. М. Шабанова та ін. // International scientific journal «Grail of science». – 2022. – № 14-15. – С. 280-286.
Краткий осмотр (реферат): Спостерігати за перебігом адаптаційних перетворень у матеріалах на нанорозмірному рівні стало можливим завдяки розвитку методів електронної мікроскопії. У роботі для електронно-мікроскопічних досліджень було обрано зразки матеріалу валовий оксидний склад якого належить до концентраційної області елементарного трикутника корунд – герциніт – ільменіт у високотемпературній триангуляції системи Al2O3 – FeO – TiO2. Встановлено, що структурно-фазові особливості дослідного зразка відповідають за встановлення рухомої рівноваги та забезпечують швидкий буферний обмін необхідної речовини для збереження цілісності матеріалу зразка за різких термоударах.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27407
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.