Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27421
Название: Перспективи використання соціально-екологічних систем для розуміння розвитку туристичної галузі
Авторы: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Ключевые слова: туризм
сталий розвиток
сталий туризм
вуглецевий слід
туристичні проекти
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Перспективи використання соціально-екологічних систем для розуміння розвитку туристичної галузі / А. А. Івашура, О. М. Борисенко // Менеджмент ХХІ століття : глобалізаційні виклики: матер. VІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Полтава : ПДАУ, 2022. – С. 823-825. – [Електронний ресурс].
Краткий осмотр (реферат): Перспектива соціально-екологічних систем є корисним підходом і може використовуватися для поліпшення управління багатофункціональними соціально-екологічними системами в регіонах. Можливості для синергії між туризмом і навколишнім природним середовищем часто не беруться до уваги, незважаючи на те, що туризм і охорона природи потенційно сумісні. Питання планування і управління залежить від контексту, і тому стале мислення не пропонує універсального рішення. Його не слід розглядати як панацею. Для повного вирішення проблеми важливі порівняльні дослідження, оскільки вони можуть пролити світло на відмінності у способах управління туризмом та впливу на навколишнє природне середовище у різних регіонах. Розгляд емпіричних прикладів з багатьох міжнародних досліджень може показати найкращі чи найгірші методи управління туризмом та впливу на природу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27421
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.