Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27430
Название: Управління ризиками бізнес-проекту
Авторы: Пивавар І. В.
Ключевые слова: ризикозахищеність
інвестиційний клімат
ризиковий рейтинг
прогнозування ризиків
суверенний ризик
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Пивавар І. В. Управління ризиками бізнес-проекту / І. В. Півавар // Менеджмент ХХІ століття : глобалізаційні виклики : матер. VІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Полтава, 19 трав. 2022 р.: тези допов. – Полтава : ПДАУ, 2022. – С. 1073-1075.
Краткий осмотр (реферат): Показано необхідність врахування ризикозахищеності економіки як одного з об’єктивних факторів позитивного інвестиційного клімату. Наведено основні види ризиків, що пов'язані з економікою, де працює іноземний бізнес. Обґрунтовано необхідність побудови рейтингових ризикових планів управління ризиками бізнесу для успішної роботи проекту, що знаходиться в іншій країні. Визначено важливість створення рейтингу ризиків в залежності від політичних, економічних, соціальних, екологічних умов господарювання в країні. Сформульовано основні прогнозні ризикові складові для іноземного бізнесу в Україні. Означено необхідність своєчасної підготовки відповідних страхових зобов'язань, для надійного та вигідного іноземного інвестиційного бізнес-проекту для обох сторін.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27430
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Пивавар-Тези.pdf105,43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.