Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27451
Название: Особливості обліку медичного кисню у закладах охорони здоров’я
Авторы: Безкоровайна Л. В.
Ключевые слова: заклад охорони здоров’я
комунальне некомерційне підприємство
медичний кисень
киснева станція
тара для кисню
виробництво кисню
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Безкоровайна Л. В. Особливості обліку медичного кисню у закладах охорони здоров’я / Л. В. Безкоровайна // Економіка та суспільство. – 2022. – № 38.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена особливостям обліку медичного кисню у закладах охорони здоров’я – комунальних некомерційних підприємствах. На сьогодні заклади мають можливість купувати кисень як за власні кошти, так і за кошти цільового фінансування (з бюджету або від благодійників). Крім того ще одним варіантом є надходження кисню безоплатно шляхом централізованого постачання. Тому, у статті проаналізовано та систематизовано схеми відображення в обліку придбання (отримання) медичного кисню залежно від джерел такого придбання. Визначено особливості обліку тари для кисню, адже тара є обов’язковою складовою для зберігання і транспортування кисню, тому має бути відображена в обліку. Досліджено організацію обліку кисню, який виготовляють у закладах охорони здоров’я з використанням кисневих станцій. Запропоновано порядок формування собівартості кисню під час його виробництва та визначення його вартості для оприбуткування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27451
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Безкоровайна_стаття1.pdf162,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.