Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27504
Название: Державне регулювання платіжних систем
Авторы: Українська Л. О.
Ключевые слова: державне регулювання
платіжні системи
методи
рівні і межи регулювання
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Українська Л. О. Державне регулювання платіжних систем / Л. О. Украї-нська // Вісник економіки транспорту і промисловості. – 2021/2022. – № 76-77. – С. 17-23.
Краткий осмотр (реферат): Проведено докладний аналіз методів та механізмів, за допомогою яких держава здійснює контроль за функціонуванням платіжних систем. Розглянуто основні регулюючі органи та методи регулювання, що використовуються ними для контролю та нагляду за платіжними системами країн, що входять до цих груп. Досліджено перспективи розвитку платіжних систем у світі © Українська Л.О. Економіка та управління національним господарством Вісник економіки транспорту і промисловості № 76-77, 2021/2022 18 Правове регулювання відносин між суб'єктами платіжних систем у рамках реалізації їх прав та обов'язків забезпечує безперебійного функціонування платіжних систем, нагляд у сфері регулювання платіжних систем - це публічноправова діяльність НБУ щодо здійснення зовнішньої перевірки, оцінки, вжиття передбачених законодавством заходів з метою дотримання учасниками вимог, встановлених законодавством.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27504
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Державне регулювання платіжних систем.стаття .pdf192,04 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.