Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27505
Название: Антикризове управління розвитком залізничного транспорту в умовах глобальної турбулентності
Авторы: Кірдіна О. Г.
Українська Л. О.
Ключевые слова: залізничний транспорт
антикризове управління
глобальна турбулентність
криза
загрози
антикризові заходи
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Кірдіна О. Г. Антикризове управління розвитком залізничного транспорту в умовах глобальної турбулентності / О. Г. Кірдіна, Л. О. Українська // Вісник економіки транспорту і промисловості. – 2021/2022. – № 76-77. – С. 24-32.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано сучасний стан і розглянуто основні проблеми функціонування залізничного транспорту. Встановлено, що в умовах посилення зовнішніх загроз, скорочення обсягів роботи і підвищення конкуренції на ринку транспортно-логістичних послуг залізнична компанія виявилася не в змозі забезпечити стабільне функціонування і її стале соціально-економічне зростання. Доведено доцільність провадження дієвої антикризової політики на залізничному транспорті. Відзначено фрагментарну активізацію процесів антикризового управління на залізничному транспорті, зокрема за рахунок створення Антикризового штабу з відновлення сталого функціонування АТ «Укрзалізниця». Виділено ключові ризики, які обмежують стале зростання АТ «Укрзалізниця» в умовах глобальної турбулентності та домінування системної кризи в галузі. Розкрито сутність антикризового управління на залізничному транспорті і його ключові особливості. Доведено необхідність формування дієвої системи адаптивного антикризового реагування на залізничному транспорті. Розкрито ключові напрями реалізації антикризових заходів на залізничному транспорті.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27505
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.