Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27610
Название: Формування профілю викладача закладу вищої освіти в Україні та країнах ЄС
Авторы: Борова Т. А.
Петренко В. О.
Карталія Дарія Міле
Ключевые слова: викладач закладу вищої освіти
профіль
профіль викладача закладу вищої освіти
компетентність викладача закладу вищої освіти
професійна діяльність викладача закладу вищої освіти
вимоги до викладача закладу вищої освіти в країнах ЄС
підготовка викладача закладу вищої освіти
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Борова Т. А. Формування профілю викладача закладу вищої освіти в Україні та країнах ЄС / Т. А. Борова, В. О. Петренко, Карталія Дарія Міле // Перспективи та інновації науки (Серія «Педагогіка», Серія «Психологія», Серія «Медицина»), 2022. – №1 (6). – С.63-74.
Краткий осмотр (реферат): Модернізація Європейського простору вищої освіти передбачає інтеграцію закладів вищої освіти України у світовий освітній простір, що обумовлює перегляд вимог до викладачів згаданих закладів. Європейські ініціативи в галузі освіти окреслюють сучасний профіль європейського викладача, що спрямований на опанування необхідними компетентностями. Аналіз вимог до посади викладача ЗВО у вітчизняних ЗВО та на Європейському просторі вищої освіти свідчить, що однією з головних вимог є отримання ступені магістра, проте спостерігається спрямованість на подальше навчання на здобуття наукового ступеня. Слід також відмітити національний підхід до кваліфікаційних вимоги щодо посади викладача ЗВО та формування професійного профілю викладача ЗВО, що фокусується на підвищення якості підготовки викладачів ЗВО.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27610
Располагается в коллекциях:Статті (ПІФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття_1.pdf505,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.