Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27708
Название: Оптимізація умов зовнішньоекономічного контракту з використанням міжнародних комерційних термінів INCOTERMS
Авторы: Козуб В. О.
Бестужева С. В.
Ключевые слова: зовнішньоекономічний контракт
міжнародна торгівля
Incoterms
експорт
імпорт
оптимізація
умови
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Козуб В. О. Оптимізація умов зовнішньоекономічного контракту з використанням міжнародних комерційних термінів INCOTERMS / В. О. Козуб, С. В. Бестужева // Економіка та суспільство. – 2022. – Вип. 37.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню еволюції розвитку базисних умов постачання Incoterms у міжнародній торговельній сфері для раціоналізації механізму дії зовнішньоекономічних контрактів суб’єктів міжнародного бізнесу на основі спрощення в складанні й узгодженні його позицій і статей, наданні допомоги контрагентам у пошуку рівноправних способів вирішення виникаючих розбіжностей, що влаштовують обидві сторони. Обґрунтовано, що правила Incoterms допомагають регулювати відносини внутрішньої та міжнародної торгівлі та можуть використовуватися в будь-якій редакції, узгодженої сторонами угоди, в тому числі і Правила Міжнародної торгової палати по використанню термінів для внутрішньої та міжнародної торгівлі в редакції 2020 року. Авторами проаналізовано переваги та недоліки застосування умов постачання всіх груп Incoterms для імпортера та експортера, що дозволяє гнучко використовувати їх для оптимізації умов зовнішньоекономічних контрактів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27708
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Стаття.pdf317,6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.