Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27715
Название: Зміна фінансово-економічних відносин учасників Індустрії 4.0 в умовах особливого правового періоду
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: Industry 4.0
Google Trends
фінансово-економічні відносини
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Зміна фінансово-економічних відносин учасників Індустрії 4.0 в умовах особливого правового періоду / Н. М. Внукова // Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів: матер. ІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Берегове, 15 черв. 2022 р.: тези допов. – Ужгород : ФОП Сабов А. М., 2022. – С. 305-306.
Краткий осмотр (реферат): Воєнний стан в Україні суттєво вплинув на зміни у складових Індустрії 4.0, зокрема у фінансово-економічних відносинах. Актуалізувались питання взаємодії учасників при розриві ланцюгів доданої вартості в умовах особливого правового періоду, тому що питання розвитку технологій та забезпечення функціонування критичної інфраструктури є пріоритетними у такий час. Встановлено, що зацікавленість темою Industry 4.0 за даними використання пошукового інструменту Google Trends в Україні впала майже до нуля, що вимагає нових інструментів впливу на зміни у фінансово-економічному регулюванні певних процесів, що почали відбуватися саме в умовах особливого правового періоду. Воєнний стан суттєво негативно вплинув на прискорення фінансово-економічних змін Industry 4.0, що потребує удосконалення відносин серед учасників промислових хайтек і кластерів ІАМ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27715
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Внукова НМ _Берегово.pdf1,75 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.