Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27845
Название: Організація надання депозитних послуг у банку
Авторы: Деркач Д.
Ключевые слова: банківські ресурси
ресурсна база
депозитні послуги
депозит
депозитне обслуговування клієнтів банку
Дата публикации: 2022
Издательство: Деркач Д. Організація надання депозитних послуг у банку: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» / Д. Деркач. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Бакалаврська дипломна робота присвячена дослідженню теоретичних засад та практичних аспектів удосконалення організації надання депозитних послуг у банку. В роботі розкрито економічну сутність депозитних операцій, узагальнено й доповнено класифікаційні характеристики депозитів, досліджено нормативно-правове забезпечення. Здійснено аналіз фінансового стану АТ «Ощадбанк» та депозитних послуг банку. Запропоновано заходи з удосконалення організації надання депозитних послуг у банку. Досліджено вплив факторів на обсяги депозитів фізичних осіб за допомогою кореляційного аналізу та здійснено прогнозування обсягів депозитів. Побудовано організаційну модель процесу надання депозитної послуги у банку. Розроблено пропозиції з удосконалення надання депозитних послуг. Результати можуть бути використані в практичній діяльності банківських установ.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27845
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Деркач Д.О._Банк_справа.pdf1,35 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.