Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27865
Название: Аgile-методологія в публічному управлінні
Авторы: Ющенко Н. В.
Ключевые слова: цифрова трансформація
електронне урядування
Agile-методи
гнучкі методи управління
Scrum
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Ющенко Н. В. Аgile-методологія в публічному управлінні / Н. В. Ющенко // Молодий вчений модерну – фундамент розвитку освіти, науки та бізнесу в України: матер. ІІІ Всеукр. наук.-практ. онлайн-конф., м. Дніпро, 22 черв. 2022 р.: тези допов. – Дніпро: КЗВО «ДАНО» ДОР», 2022.
Краткий осмотр (реферат): Тези присвячені оцінці факторів ефективності процесів цифрової трансформації, розвитку електронного урядування та електронної демократії. Серед яких і технологічна інфраструктурна складова, так і ефективні методи управління. Доведено, що проєкти електронного урядування потребують динамічного управління, яке дає змогу швидко та ефективно реагувати на виклики та складності в публічному просторі. Гнучкі підходи до управління дають змогу покращити швидкість та якість розробки продуктів, своєчасно реагувати на зміну стратегій та вимог. Створення інноваційного продукту неможливо без застосування комбінації різних методологій та інструментів. Визначено, що для ефективного використання Agile-методів потрібно ефективна взаємодія багатьох складових. Зазначено, що використання Agile та Scrum-методів при впровадженні цифрових проєктів в публічному секторі дозволить досягти значних результатів: підвищити швидкість реалізації проєктів, скоротити строки розробки та впровадження цифрових проєктів; забезпечити розробку затребуваних продуктів та сервісів з необхідним функціоналом; забезпечити постійний контроль ходу реалізації проєкту; гнучко керувати бюджетом та перерозподіляти фінансові ресурси; мати можливість вносити коригування та уточнювати вимоги в ході реалізації проєкту.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27865
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ющенко_тези.pdf152,41 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.