Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27902
Название: Моделювання інноваційних процесів в системі публічного управління та економічної безпеки
Авторы: Охріменко І. В.
Кукса І. М.
Овчаренко Є. І.
Параксєєва А. М.
Ключевые слова: моделювання
інноваційні процеси
система
публічне управління
економічна безпека
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Охріменко І. В. Моделювання інноваційних процесів в системі публічного управління та економічної безпеки / І. В. Охріменко, І. М. Кукса, Є. І. Овчаренко та ін. // Формування ринкових відносин в Україні: зб. наук. праць. – 2022. – Вип. 3 (250). – С. 34-41.
Краткий осмотр (реферат): В роботі розглянуто питання моделювання інноваційних процесів в системі публічного управління та економічної безпеки. Обґрунтовано чинники, що сприяють мотивації інноваційної діяльності. Доведено, що багатоукладність економіки вимагає глибоких структурних перетворень в системі публічного управління та економічної безпеки, які відбиваються у пошуку нових форм, механізмів і моделей розвитку суб’єктів господарювання з метою реалізації інноваційних процесів, відповідності цілям розвитку, підвищення його ефективності і досягнення економічної безпеки країни. Уточнено поняття «інноваційний розвиток» як ланцюга реалізованих нововведень і винаходів, що носить комплексно–системний характер, включає в себе сфери інноваційного процесу, які впливають та визначають загальний результат економічного зростання та економічної безпеки на мікро–, мезо– та макрорівнях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27902
Располагается в коллекциях:Статті (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3-2022-34-41.pdf250,82 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.