Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27940
Название: Основи технології виробництва машин
Авторы: Кремнєв Г. П.
Колеснік В. М.
Новіков Ф. В.
Жовтобрюх В. О.
Ключевые слова: тип виробництва
виробничий процес
механічне оброблення
операція фрезерування
режим різання
точність та шорсткість поверхні
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Кремнєв Г. П. Основи технології виробництва машин: навчальний посібник / Г. П. Кремнєв, В. М. Колеснік, Ф. В. Новіков та ін. – Дніпро: ЛІРА, 2022. – 136 с.
Краткий осмотр (реферат): У навчальному посібнику наведено практичні кроки студента, що розробляє технологію виготовлення машини та її складових частин. Поступово розглянуто і проаналізовано умови для проектування (процес, тип виробництва, робоче креслення, вимоги до якості виробу) та кроки проектанта технології (вибір заготовки і величин припусків, вибір режимів різання та розрахунок норм часу на виготовлення, структура технологічного процесу, налаштування верстатів для роботи та економічний аналіз результату). Кожна робота має приклад вирішення одного із варіантів завдань та аналіз отриманого результату. Навчальний посібник може бути використаний здобувачами освіти першого бакалаврського, другого магістерського та третього освітньо-наукового ступенів вищої освіти машино-приладобудівних та економічних спеціальностей, а також працівниками технологічних підрозділів підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27940
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кремнєв Г.П. Основи технології вироб-ва машин - уч. пос., 2022.pdf4,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.