Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27967
Название: Методичний підхід до організації моніторингу структури капіталу підприємства
Авторы: Журавльова І. В.
Гончаренко А. С.
Ключевые слова: структура капіталу підприємства
капітал
структура капіталу
моніторинг структури капіталу
SADT-технології
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Журавльова І. В. Методичний підхід до організації моніторингу структури капіталу підприємства / І. В. Журавльова, А. С. Гончаренко // Приазовський економічний вісник. – 2021. – № 6 (29).– С. 41-48.
Краткий осмотр (реферат): Метою статті є розроблення методичного підходу до побудови моніторингу структури капіталу на основі актуалізації інформаційної бази. Розроблено комплекс циклічних, постійно виконуваних за спеціально розробленими науково-прикладними сценаріями дій для моніторингу структури капіталу за такими етапами організації моніторингу структури капіталу: ідентифікація складників капіталу з урахуванням новітніх форм; ідентифікація чинників зовнішнього та внутрішнього середовища, що впливають на формування структури капіталу, вибір та обґрунтування показників структури капіталу; формування інформаційної бази моніторингу структури капіталу; порівняльний аналіз показників структури капіталу підприємства з конкурентами; виявлення чинників впливу на структуру капіталу; ідентифікація та оцінка ризиків певної структури капіталу; побудова моделей зв’язку структури капіталу з показниками фінансових результатів, прогнозування структури капіталу. Побудовано структурно-логічну схему моніторингу структури капіталу за допомогою SADT-технології в середовищі Miro.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27967
Располагается в коллекциях:Статті (Ф)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.