Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28011
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТутова А. С.-
dc.date.accessioned2022-07-08T19:34:32Z-
dc.date.available2022-07-08T19:34:32Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТутова А. С. Особливості стимулювання менеджерів вищої ланки в сучасних організаційних умовах. / А. С. Тутова // Вісник Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля. – 2021. – № 3 (267). – С. 94-97.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28011-
dc.description.abstractУ дослідженні обґрунтовано необхідність аналізу особливостей стимулювання менеджерів стратегічного рівня управління. Надано тлумачення поняття "стимулювання", що дозволяє розкрити повну сутність і розуміння цього терміну. Визначено зміст стимуляційного профілю, що являє собою актуальні для співробітника мотиваційні чинники або потреби. Обґрунтовано, що у сучасних організаційних умовах успішний процес стимулювання менеджерів вищої ланки перш за все базується безпосередньо на вірно обраному керівником напряму стимулювання. Шлях до ефективного управління трудовою діяльністю менеджерів вищої ланки в сучасних організаційних умовах лежить через розуміння їх мотивації і стимулювання праці. При цьому існують істотні відмінності в мотиваційній структурі менеджерів різних рівнів управління підприємств. Це необхідно враховувати при розробці системи стимулювання праці в конкретних виробничих умовах.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectменеджер вищої ланкиru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectстимулюванняru_RU
dc.subjectменеджментru_RU
dc.titleОсобливості стимулювання менеджерів вищої ланки в сучасних організаційних умовахru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тутова 14.01.pdf236,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.