Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28021
Назва: Про релігійні храми Західної України та їх значення для туристичного прикордонного співробітництва
Автори: Свинаренко Н. О.
Теми: релігійні храми
Західна Україна
архітектурні стилі
конфесії
прикордонне співробітництво
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Свинаренко Н. О. Про релігійні храми Західної України та їх значення для туристичного прикордонного співробітництва / Н. О. Свинаренко // Нематеріальна культурна спадщини як сучасний туристичний ресурс: досвід, практики, інновації : зб. тез за матер. V міжнар. наук.-практ. конф.-фестивалю, м. Київ, 19-20 трав. 2022 р. – Київ : КНУКіМ, 2022. – С. 254-257.
Короткий огляд (реферат): У статті проаналізовано архітектурну спадщину Західної України, визначено цей фактор для прикордонного співробітництва. У загальному виді проаналізовані найвідоміші релігійні храми заходу України та зазначено до яких конфесій відносяться. Акцентовано увагу на тому, що для жителів Польщі, Угорщини, Румунії відвідати храми відомих міст нашого західного прикордоння є корисним, щоб зрозуміти становлення історії, психології та ментальності нашого українського народу, це буде досить ефективним кроком міжнародного співробітництва та помітно пришвидшить складні процеси євроінтеграції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28021
Розташовується у зібраннях:Статті (УМПІГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Свинаренко Н. Про релігійні храми....pdf121,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.