Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28026
Название: Економіко-правове забезпечення трансформаційних змін впровадження інновацій в Індустрії 4.0
Авторы: Внукова Н. М.
Григорян О. О.
Ключевые слова: Google Trends
впровадження інновацій
військовий час
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Економіко-правове забезпечення трансформаційних змін впровадження інновацій в Індустрії 4.0 / Н. М. Внукова, О. О. Григорян // Інформаційні технології в культурі, мистецтві, освіті, науці, економіці та бізнесі: матер. VIІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Київ, 20-21 квіт. 2022 р.: тези допов. – Київ : КНУКіМ, 2022. – Ч.1. – С. 118-120.
Краткий осмотр (реферат): Процеси технологічних змін Індустрії 4.0 стосовно цифровізації та діджиталізації економіки та суспільства України з урахуванням досвіду європейських держав в умовах військової та повоєнної економіки передбачають ґрунтовний аналіз економіко-правового регулювання господарської діяльності щодо змін, які відбуваються. Проведені дослідження українських і польських вчених показали низький рівень обізнаності та зацікавленості темою впровадження інновацій і технологій Індустрії 4.0. Пропозицією є встановлення пріоритетності змін у тих галузях, які будуть мати найбільший попит як у військовий час, так і у повоєнній економіці, що можна здійснювати інструментами Google для скорочення витрат на інформаційні ресурси для трансформаційних змін. Кластерні ініціативи можуть стати важливим фактором підтримки цих змін, особливо щодо цифровізації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28026
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Внукова _НМ_Григорян _ОО.pdf237,72 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.