Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28059
Название: Фінансовий менеджмент. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» другого (магістерського) рівня за освітньою програмою «Фінанси і кредит»
Авторы: Журавльова І. В.
Берест М. М.
Полтініна О. П.
Ключевые слова: фінансове управління
оборотні активи
управління активами
виробництво продукції
вартість капіталу
управління капіталом
управління прибутком
фінансові ризики
фінансова стійкість
управління інвестиційною діяльністю
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Фінансовий менеджмент. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" другого (магістерського) рівня за освітньою програмою "Фінанси і кредит" [Електронний ресурс] / уклад. І. В. Журавльова, М. М.Берест, О. П. Полтініна; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (280 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021. — 53 с. — Загол. з титул. екрану.
Краткий осмотр (реферат): Подано план практичних занять із навчальної дисципліни. Запропоновано приклади завдань за темами та методичні рекомендації до їх виконання. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» за освітньою програмою «Фінанси і кредит» усіх форм навчання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28059
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Ф)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2021-Журавльова ІВ, Берест ММ, Полтініна ОП.pdf909,9 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.