Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078
Название: Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism»
Авторы: Akhmedova O.
Ключевые слова: restaurant
restaurant business
hospitality
the sphere of food and beverage
catering
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 ''Tourism'' [Електронний ресурс] / сompiled by О. Akhmedova; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. — E-text data (178 КБ). — Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2022. — 57 p. — The title screen.
Краткий осмотр (реферат): The list of themes for practical studies on the academic discipline and a bibliography are presented. Practical assignments and guidelines to them are given on each theme. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2022-Ахмедова О О.pdf823,02 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.