Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28080
Название: Основні методи і чинники стимулювання праці топ-менеджерів
Авторы: Тутова А. С.
Ключевые слова: стратегія
управління підприємством
ефективність
економічне стимулювання
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Тутова А. С. Основні методи і чинники стимулювання праці топ-менеджерів / А. С. Тутова // Конкурентоспроможність та інновації : проблеми науки та практики : матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 15-16 лист. 2018 р. : тези допов. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. – С. 262-265.
Краткий осмотр (реферат): Економічні відносини, що динамічно розвиваються в Україні, вимагають якісно нових форм управління підприємством, тісно пов’язаних з його стратегією. Інтеграція України в європейський простір є стратегічним орієнтиром розвитку України і потребує адаптації вітчизняної економіки, її підприємств до європейських вимог, стандартів, норм, правил, що відповідно відзначається серйозними вимогами до персоналу підприємств і організацій. Для роботодавця в таких умовах важливо зберегти професіоналів, високий попит на яких і досі зберігається на ринку праці. Тому для підприємства важливо побудувати ефективну систему економічного стимулювання працівників, яка є важливою складовою системи мотивації праці.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28080
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.