Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28082
Название: Особливості сутності стратегічного рівня управління підприємства в умовах глобалізації
Авторы: Тутова А. С.
Ключевые слова: стратегія
підприємство
менеджмент
стратегічне управління
стратегія підприємства
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Тутова А. С. Особливості сутності стратегічного рівня управління підприємства в умовах глобалізації / А. С. Тутова // Цілі сталого розвитку: проблеми і можливості досягнення в Україні та світі : матер. ІV Всеукр. наук.-практ. конф. здобувачів вищої освіти та молодих вчених, м. Сєвєродонецьк, 12 лист. 2020 р. : тези допов. – Сєвєродонецьк : СНУ ім. В. Даля, 2020. – С.99-101.
Краткий осмотр (реферат): В представленій роботі розглянуто основні напрями формування стратегічного розвитку підприємства, особливості стратегічного управління. Стратегічне управління підприємством – це динамічний процес, який потребує постійного пошуку шляхів покращення існуючої стратегії підприємства і контролю за її виконанням. У стратегічному менеджменті поняття стратегії підприємства вважають одним із основних. Аналізуючи визначення терміну «стратегія» різними вченими можна зробити висновки, що стратегія – це якісно визначений довгостроковий напрям розвитку підприємства, який спрямований на закріплення його позицій на конкурентному ринку, задоволення споживачів та досягнення поставлених цілей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28082
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.