Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28088
Название: Математичні методи інтелектуального аналізу даних
Авторы: Шабельник Т. В.
Дяченко О. Ф.
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Шабельник Т. В. Математичні методи інтелектуального аналізу даних : навч. посібник для здобувачів першого рівня вищої освіти спеціальності 124 Системний аналіз / Т. В. Шабельник, О. Ф. Дяченко. – Маріуполь: МДУ, 2021. – 163 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник з дисципліни «Математичні методи інтелектуального аналізу даних» призначений для здобувачів вищої освіти ОП 124 «Системний аналіз» відповідно з базовим курсом підготовки бакалаврів, містить теоретичний матеріал, методичні рекомендації для виконання практичних завдань, а також питання для самоконтролю. Навчальний посібник враховує сучасні тенденції кредитно-модульної системи та Болонських ініціатив. Зміст розділів посібника відповідає робочій програмі дисципліни та містить інформацію щодо певного модуля дисципліни. Навчальний посібник буде корисний для здобувачів вищої освіти, викладачів та науковців для набуття практичних навичок в галузі організації інтелектуального аналізу даних та сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28088
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ММІАД_Шабельник_Дяченко.docx.pdf3,48 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.