Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28089
Название: Економічна інформатика
Авторы: Шабельник Т. В.
Крівенко С. В.
Дяченко О. Ф.
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Шабельник Т. В. Економічна інформатика : навч. посібник / Т. В. Шабельник, С. В. Крівенко, О. Ф. Дяченко. – Маріуполь : МДУ, 2020. – 102 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник з дисципліни «Економічна інформатика» призначений для здобувачів вищої освіти ОП 124 «Системний аналіз» та 125 «Кібербезпека» відповідно з базовим курсом підготовки бакалаврів, містить теоретичний матеріал, методичні рекомендації для виконання практичних завдань, а також питання для самоконтролю. Навчальний посібник враховує сучасні тенденції кредитно-модульної системи та Болонських ініціатив. Зміст розділів посібника відповідає робочій програмі дисципліни та містить інформацію щодо певного модуля дисципліни. Навчальний посібник буде корисний для здобувачів вищої освіти, викладачів та науковців для набуття практичних навичок в галузі організації економічних обчислювальних процесів, використання програмного забезпечення сучасного офісу та сучасних інформаційно-комунікаційних технологій в професійній діяльності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28089
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Навч_посіб_ЕКОНОМІЧНА ІНФОРМАТИКА.pdf1,87 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.