Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28123
Название: | Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages |
Авторы: | Biletska Y. Djukareva G. Ryzhkova T. Kotlyar O. Khaustova T. Andrieieva S. Bilovska O. |
Ключевые слова: | legume flour cooked-smoked sausages iodine deficiency selenium deficiency soybeans chickpeas amino acids |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Biletska Y. Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages / Y. Biletska, G. Djukareva, T. Ryzhkova et al. // Eastern-European Journal of Enterprise Technologies. – 2020. – № 3/11 (105). – Р. 46-54. |
Краткий осмотр (реферат): | The possibility of using flour from soybean and chickpea grains, which are germinated in solutions of mineral salts, has been considered. The feasibility of its use in the production of cooked-smoked sausages by reducing meat raw materials has been investigated. The obtained patterns will be used in the development of the technology of cooked-smoked sausage enriched with iodine and selenium, the deficit of which is observed in 17 % of the world's population. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28123 |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБКТ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Khaustova T.M. Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausages.pdf | 447,72 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.