Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28171
Название: Сталі рішення для контролю антропогенного забруднення
Авторы: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Ключевые слова: екологічні технології
стале виробництво
сталі рішення
забруднення
сталий розвиток
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Сталі рішення для контролю антропогенного забруднення / А. А. Івашура, О. М. Борисенко // Екологічна безпека: проблеми і шляхи вирішення: зб. наук. статей XVІІІ міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 15-16 вер. 2022 р. – Харків: УКРНДІЕП, 2022. – С. 174-178. – [Електронний ресурс].
Краткий осмотр (реферат): Технічний прогрес створює безпеку та комфортність усіх аспектів нашого життя. Однак плата за це високі екологічні витрати. Виробництво споживчих товарів, виробництво енергії та сучасних матеріалів забруднює навколишнє природне середовище. У відповідь на побічні ефекти розвитку технічного прогресу, суспільство розробляє сучасні технології усунення антропогенного забруднення. Однак вони, як правило, дуже затратні як з економічної, так і з енергетичної точки зору і часто призводять до повторного забруднення у різних формах. Таким чином, цикл контролю забруднень явно несталий, і вимагає розробки комплексних підходів щодо контролю забруднення, які б не ускладнювали проблему.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28171
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. А. СТАЛІ РІШЕННЯ ДЛЯ КОНТРОЛЮ АНТРОПОГЕННОГО ЗАБРУДНЕННЯ.pdf373,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.