Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28172
Название: Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні
Авторы: Івашура А. А.
Борисенко О. М.
Савченко М. Ф.
Дитиненко С. О.
Ключевые слова: усвідомлене споживання
усвідомлене виробництво
стала поведінка
зелена економіка
цілі сталого розвитку
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, М. Ф. Савченко та ін. // Technological innovation: engineering, manufacturing, agricultural complex and zoology : Collective Scientific Monograph. – Dallas, USA: Primedia eLaunch LLC, 2022. – Р. 60-68.
Краткий осмотр (реферат): Цілі сталого розвитку (ЦСР) ООН активізували широко спрямовану екологічну діяльність у всьому світі. У статті основна увага приділяється ЦСР 12 ‒ цілі, яка спрямована на забезпечення сталого споживання і виробництва. Змінення застарілих моделей споживання і виробництва розглядається як основа забезпечення сталості, оскільки вони є основними факторами істотних екологічних, економічних, виробничих і соціальних наслідків. Досягнення ЦСР 12 вимагає серйозних перетворень в Україні, включаючи економічні, виробничі та соціальні процеси. Такі перетворення є величезною проблемою. З іншого боку вони розкривають чудову можливість для сприяння сталому розвитку як для політиків, так і для всіх зацікавлених сторін Рекомендовано для наукових працівників, викладачів, докторантів, аспірантів і студентів економічних та екологічних спеціальностей.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28172
Располагается в коллекциях:Монографії (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. А. Аналіз сталого споживання і виробництва в Україні.pdf2,88 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.