Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28177
Название: Оцінювання експортного потенціалу підприємства
Авторы: Гронь О.
Сікаленко О.
Ключевые слова: підприємство
потенціал
експортний потенціал
ефективність
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Гронь О. Оцінювання експортного потенціалу підприємства / О. Гронь, О. Сікаленко // Галицький економічний вісник. – Тернопіль : ТНТУ, 2021. – Том 73. – № 6. – С. 115-122.
Краткий осмотр (реферат): В статті проаналізовано підходи до визначення експортного потенціалу підприємств вітчизняними та зарубіжними науковцями. Досліджено фактори, які впливають на підприємство в процесі виходу на міжнародний ринок та необхідність проведення належного оцінювання експортного потенціалу, від якого залежить ефективність діяльності закордоном. Розглянуто існуючі в наукових джерелах напрямки оцінювання та показники щодо визначення рівня експортного потенціалу підприємства. За отриманими в ході дослідження результатами проаналізовано недоліки багатоструктурних моделей оцінювання експортного потенціалу для підприємства. Запропоновано комплекс показників для експрес-оцінювання експортного потенціалу підприємства, що дозволить визначити існуючі можливості та пріоритетні завдання підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28177
Располагается в коллекциях:Статті (МЕВ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
GEB_2021v73n6_Gron_O-Assessment_of_the_entrprise_115-122.pdf3,1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.