Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231
Название: Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage
Авторы: Khaustova T.
Andrieieva S.
Pyvovarov Y.
Fedak N.
Plotnikova R.
Dikhtyar A.
Ключевые слова: croquettes
frozen semi-finished products
hydrothermally processed wheat flour
organoleptic
physical and chemical
microbiological indices
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storage / T. Khaustova, S. Andrieieva, Y. Pyvovarov and other// Reports of European Academic Research. – 2022. – Р. 53-69.
Краткий осмотр (реферат): The research paper is devoted to the study of the main indices of croquettes quality under different storage conditions. The analysis of the modern market of formed culinary production, in particular culinary products from the croquet mass which is limited at the domestic market is carried out.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28231
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБКТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Khaustova T. Study of main quality indices of wheat flourbased croquettes during storage.pdf793,85 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.