Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28243
Название: Впровадження «митного безвізу» з ЄС та його вплив на економічне зростання України
Авторы: Загоруйко К. Є.
Черкашина Т. С.
Ключевые слова: «міжнародна торгівля»
«євроінтеграція»,
«митний безвіз»
«тіньова економіка»
«легалізація ринку»
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Загоруйко К. Є. Впровадження «митного безвізу» з ЄС та його вплив на економічне зростання України / К. Є. Загоруйко, Т.С. Черкашина // Актуальні проблеми та перспективи розвитку України в галузі управління та адміністрування: ініціативи молоді : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 28 жовтня 2022 р. - Харків: ДБТУ. - 2022. - С. 251-252.
Краткий осмотр (реферат): Проаналізовано можливі наслідки впровадження «митного безвізу» між Україною та Європейським Союзом. Виявлено, що нове законодавство дозволяє зменшити рівень тінізації національної економіки України, тим самим підвищити інвестиційну привабливість країни на міжнародному ринку; позитивно впливає на розміри Державного бюджету України через ускладнення системи ухилення сплати податків. Окрім цього, очікується зменшення контрабандної продукції на національному ринку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28243
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni problemi ta perspektivi rozvitku Ukrayini_2022_251-252.pdf389,59 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.