Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28244
Название: Теплові та механічні процеси металообробних технологій
Авторы: Новіков Ф. В.
Ключевые слова: точіння
шліфування
металорізальні верстати
високошвидкісне різання
температура та сила різання
якість обробки
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Новіков Ф. В. Теплові та механічні процеси металообробних технологій [Електронний ресурс] : монографія. – Дніпро : ЛІРА. – 2022. – 412 с.
Краткий осмотр (реферат): Узагальнено теоретичні рішення визначення параметрів теплових та механічних процесів металообробних технологій. Запропоновано нові теоретичні підходи до визначення температури та сили різання, енергоємності обробки та пружних переміщень, що виникають у технологічній системі, під час шліфування та лезової обробки. Аналітично обґрунтовано та експериментально підтверджено основні напрями підвищення якості, точності та продуктивності механічної обробки. Показано переваги від застосування на промислових підприємствах України сучасних металорізальних верстатів із числовим програмним управлінням, високоефективних різальних лезових твердосплавних інструментів зі зносостійкими покриттями та технологій високошвидкісного різання. Надано практичні рекомендації. Рекомендовано для студентів, аспірантів та викладачів інженерних та економічних спеціальностей вищих навчальних закладів, а також для фахівців та керівників підприємств, які підвищують свою кваліфікацію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28244
Располагается в коллекциях:Монографії (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.