Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28258
Название: Історичний аспект виникнення та розвитку хортингу як національного виду рухової активності України
Авторы: Рядова Л.
Цигановська Н.
Ключевые слова: національний вид спорту
одноборства
рухова активність
Україна
хортинг
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Рядова Л. Історичний аспект виникнення та розвитку хортингу як національного виду рухової активності України / Л. Рядова, Н. Цигановська // Історія фізичної культури і спорту народів Європи : зб. тез доп. V Міжнар. наук. конгр. іст. фіз. культ., 27 верес. 2022 р. / уклад. : А. В. Цьось, С. Я. Індика. – Луцьк : Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2022. – С. 42–43.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто історичний аспект винекнення та розвитку хортингу як національного виду рухової активності України. Установлено, що хортинг в Україні є важливою складовою загальнодержавної системи фізичної культури і спорту, патріотичного та духовного виховання молоді, відродження та вкорінення українських бойових традицій. Він спрямований на зміцнення здоров‘я, розвиток фізичних, моральновольових та інтелектуальних якостей шляхом залучення до участі у спортивних змаганнях, навчально-тренувальних заняттях та інших заходах фізкультурно-оздоровчого характеру з хортингу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28258
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Історичний аспект виникнення та розвитку хортингу.pdf317,7 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.