Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28263
Название: Соціально-економічний аспект інноваційного розвитку промислового підприємства
Авторы: Мащенко М. А.
Ключевые слова: соціально-економічний розвиток
інвайронментальна безпека
промислове підприємство
інноваційний розвиток
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Мащенко М. А. Соціально-економічний аспект інноваційного розвитку промислового підприємства / М. А. Мащенко // Сучасне управління організаціями: концепції, цифрові трансформації, моделі інноваційного розвитку : збірник тез доповідей ІI Міжнародної науково-практичної конференції, 25 лист. 2022 р. : тези допов. [Електронний ресурс]. – Харків : ХНУ ім. В. Н. Каразіна, 2022. – C. 162.
Краткий осмотр (реферат): Обгрунтовано, що на сучасному етапі важливу увагу приділяють розвитку цифрових інновацій, під якими, у вузькому сенсі, розуміють реалізацію нового або істотно покращеного цифрового продукту, а, в ширшому сенсі, використання цифрових технологій для створення нового продукту - це маркетинговий метод або організаційний метод для покращення. Для здійснення інновацій необхідні нові знання, які можуть бути створені, в тому числі, і за рахунок інвестицій у дослідження. До структурного складу інноваційного циклу входять: організація та проведення наукових досліджень; процеси створення та розробки технологій; організація промислового виробництва; вихід і подальше просування створених товарів на ринок; продаж інноваційної продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28263
Располагается в коллекциях:Статті (ДУПАЕП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mashchenko.tezi.pdf220,1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.