Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28273
Название: Забезпечення протидії контрабанді при переміщенні товарів через митний кордон України
Авторы: Яковенко О. О.
Ключевые слова: митниця
контрабанда
правова відповідальність
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Яковенко О. О. Забезпечення протидії контрабанді при переміщенні товарів через митний кордон України / О. О. Яковенко // Актуальні проблеми економіки, фінансів, обліку та права: теорія і практика: збірник тез доповідей міжнародної науково-практичної конференції, 16 вересня 2022 р. : тези допов. - Полтава: ЦФЕНД, 2022. – С. 54-55.
Краткий осмотр (реферат): Актуальність роботи полягає у тому, що сьогодні контрабанда та порушення митних правил в Україні залишається одним з головних чинників які дестабілізують зовнішню політику, що за своїми масштабами, обсягами та наслідками негативно впливає на розвиток національної економіки та її стратегічних галузей. Контрабанда є одним із найнебезпечніших злочинних явищ у сфері суспільного життя. Запропоновано розробки державних програм протидії контрабанді, створення системи запобігання цьому негативному явищу, а також запропоновано кадровий перегляд митниць України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28273
Располагается в коллекциях:Статті студентів (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
яковенко.pdf259,5 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.