Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28283
Название: Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвиток
Авторы: Івашура А. А.
Ключевые слова: сталий розвиток
стале виробництво
інноваційна діяльність
відповідальності виробника
регенеративне виробництво
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвиток / А. А. Івашура // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матер. міжнар. наук.-техн. конф., 24-25 лист. 2022 р. – Одеса : Держ. ун-т «Одеська політехніка», 2022. – С. 54-56. (укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): Стійкий розвиток – важлива мета, яку компанії мають переслідувати щодо подолання періоду економічної кризи, пост пандемічного та повоєнного відновлення. Виробництво має лежати в основі стратегічного відновлення економіки, щоб забезпечити більшу стійкість та потенціал реагування, а також мобілізувати дослідницький та проектний потенціал на глобальному рівні за рахунок розширення можливостей місцевих та регіональних мереж у зв'язку з глобальними ланцюжками поставок. У цьому контексті важливо забезпечити високі запити уряду, виробничників, суспільства та вселити в них довіру, щоб вони могли визначати параметри відновлення та залучати зацікавлені сторони у ланцюжках поставок для підвищення авторитету виробничого сектору, використовуючи зобов'язання щодо зміни клімату та методології економіки замкнутого циклу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28283
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.