Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28284
Название: Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності
Авторы: Івашура А. А.
Протасенко О.
Ключевые слова: індустрія гостинності
«зелені» практики
споживачі
маркетингові стратегії
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності / А. А. Івашура, О. Протасенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 6 жовт. 2022 р. : тези допов. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – С. 39-41. (укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): Зростання поінформованості суспільства про екологічні проблеми сприяє формуванню усвідомленого підходу споживачів до покупок і вибору послуг. Споживачі стають екологічно відповідальними і зацікавленими у застосуванні «зелених» технологій та надають перевагу підприємствам, що впроваджують екоінновації і реалізують екологічну політику. У готельному бізнесі «зелені» практики впроваджують повільніше порівняно з іншими галузями і зазвичай обмежуються застосуванням енергоощадних технологій, оскільки індустрію не вважають як небезпечний сектор, що завдає шкоди навколишньому середовищу. Утім сьогодні спостерігається прогрес в екологічній політиці індустрії гостинності. Яскравим прикладом цього є створення Міжнародної екологічної ініціативи готелів (IHEI), що підтримує «зелені» практики в готельному бізнесі.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28284
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Івашура А. Проблематика «зелених» практик у сфері гостинності.pdf554,15 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.