Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28285
Название: Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчування
Авторы: Івашура А. А.
Тимченко К. І.
Ключевые слова: стале виробництво
інноваційна діяльність
індустрія гостинності
громадське харчування
стале харчування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Практика ресторанної індустрії для просування здорового сталого харчування / А. А. Івашура, К. І. Тимченко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків : Держ. біотехнологічний ун-т., 2022. – С. 328-329. (укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): У відповідь на зростаючий інтерес до громадської охорони здоров'я та проблем сталого розвитку у сфері туризму та гостинності, менеджери індустрії громадського харчування починають замислюватися про посильну роль своїх підприємств у пропозиції здорового та стійкого харчування. Важливість, можливості та переваги ролі ресторанів у пропозиції здорової та стійкої дієти останнім часом часто обговорюється дослідниками громадського харчування та провідними менеджерами галузі, проте ще доволі мало досліджень присвячено типам практик, що використовуються для просування здорового стійкого харчування у сфері гостинності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28285
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.